Olisitko kiinnostunut osuuskuntatoiminnasta?


Hei Tesoman Miäs!

Miesten parissa on herännyt kiinnostus osuuskunta-asiaan ja sen kautta mahdolliseen työllistymiseen. Mikäli asia kiinnostaa Sinua niin ota yhteys Hannu Haveriseen puh. 040-3561001 tai sähköpostilla hannu.haverinen@acteam.fi.
Tarkoituksena on perustaa ryhmä , jossa perehdyttäisiin asiaan tarkemmin.

Osuuskunta on yhtiömuoto, jonka tarkoituksena on sen jäsenistön taloudenpidon tai elinkeinon tukeminen harjoittamalla taloudellista toimintaa siten, että osuuskunnan jäsenet käyttävät hyväkseen osuuskunnan tarjoamia palveluita. Osuuskunnalla ei ole kiinteää osuuspääomaa, vaan se vaihtelee jäsenmäärän mukaan. Jäseneksi voi periaatteessa liittyä kuka tahansa, joskin osuuskunnan säännöissä voidaan määritellä edellytyksiä. Uudet jäsenet hyväksyy hallitus. Osuuskunnan jäsenet käyttävät osuuskunnassa samankaltaista valtaa kuin osakeyhtiön osakkeenomistajat.

One Response so far.

  1. seppo santala sanoo:

    Olemme kiinnostunut kallen kanssa osuuskunnan toiminnasta